Jesper Buch bag ny internet-succes – Mentaline.com

Nu sker der noget rigtig stort igen i Internet-verdenen.
Det kan godt være at solen står stille og roligt op bag bjergene omkring Marbella hvor Jesper Buch bor.
Han kan stå og smile fordi det simpelthen bare er et fantastisk syn, det er det også, men der lurer et nyt projekt i horisonten, og det tror jeg på at der er noget ”Rising stars” over. “Projekt tabu” er døbt Mentaline.com
Mentaline.com“, er et nyt koncept der forsøger at forbinde forbrugere med psykologer, terapeuter og coaches, der blev lanceret i starten af August 2010

“Jeg tror mentaline kan revolutionere i verden og få terapeuter, psykologer og coaches online, på samme måde som han fik pizzaen online.

Mentaline.com
Mentaline.com

Samme processer som i Just-Eat
“Just-Eat handlede for mig ikke så meget om mad. Det handlede om en proces mellem forbrugere og leverandører, som vi, så at sige, ‘satte strøm på’. De erfaringer, som jeg har gjort mig i den branche, kan benyttes andre steder, hvor der er et udbud og en efterspørgsel, og det er der inden for personlig rådgivning, coaching og psykologkonsultationer,” siger Jesper Buch i en pressemeddelelse.

Mentaline.com
“Bag Mentaline står bl.a. Jesper Buch som er manden bag Just-Eat.com og en række andre internet folk.
På websitet er det både muligt at finde forskellige psykologer/coaches, at sammenligne deres priser og at booke online coaching eller online psykoterapi sessioner hos dem.
I øvrigt er der også et forum hvor man kan diskutere ting der handler om terapi og coaching.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *